Actiunea de lansare onoreaza curajul, implicarea si viziunea femeilor din Romania, aratandu-le apreciere si oferindu-le incredere in puterea pe care o au in generarea dezvoltarii si schimbarii pozitive a Romaniei.
Este punctata astfel, in anul aniversarii Centenarului, continuarea crezului feminismului romanesc prin infiintarea Federatiei Patronatelor Femeilor Antreprenor, o miscare ce sustine si dezvolta implicarea curajoasa si initiativa vizionara, ca trasaturi esentiale ale unei femei.
Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPFA) este creata pentru a sustine implicarea femeilor in viata economica si sociala din Romania si este inspirata de miscarea antebelica de emancipare, ce a impulsionat prezenta romancelor in viata socio-culturala si politica a tarii. FPFA este singura organizatie asociativa feminina care isi propune reprezentativitatea in dialogul social si crearea unui sistem de suport institutionalizat pentru antreprenoarele din Romania.
Hartuirea si discriminarea la locul de munca Legislatie explicata si studii de caz
Codul muncii si Legea Dialogului Social
250 Modele Fise de Post
"29 de ani de capitalism ne-au lasat mai saraci cu peste 2.000.000 de locuri de munca, pierdute prin procesul de privatizare, si peste 6.000 de companii disparute de pe harta economica a Romaniei. Mai mult, ne-a adus in dar o legislatie greoaie, modificata mult prea des si nearmonizata cu necesitatile antreprenoriale. Sigur, la baza constituirii FPFA sunt mai multe considerente, insa cel mai important este acela de a construi, de a incuraja si de a participa activ la construirea unui cadru economic si social stabil, propice mediului antreprenorial", a declarat Cristina Chiriac, Ambasadoarea Antreprenoriatului Feminin in Romania, Presedinte al FPFA.