Angajatii din Romania considera voucherele de vacanta un beneficiu extra-salarial atractiv, tocmai de aceea si-ar dori sa fie regasit mai frecvent in oferta de angajare, conform unui studiu de piata realizat de Alianta pentru Turism (APT), impreuna cu Asociatia Profesionala a Emitentilor de Tichete (APET).
Din pacate, multe dintre companii fie nu au resursele necesare sa il ofere, fie au neclaritati despre cum poate fi implementat, observa Agerpres.
"Voucherele de vacanta sunt un beneficiu extra-salarial care a dovedit in timp un impact real pentru cei care l-au primit. Cu siguranta, acestea sunt un instrument esential pentru redescoperirea Romaniei ca destinatie preferata de vacanta. In plus, sumele alocate prin voucherele de vacanta sunt un impuls relevant pentru sectorul de turism romanesc, iar un studiu realizat la nivelul Ministerului Finantelor arata ca unitatile de turism care au optat pentru acceptarea voucherelor de vacanta au inregistrat venituri mai mari cu 9% si au angajat in medie 4,9% mai multi salariati", a explicat Elena Pap, presedinte al Asociatiei Profesionale a Emitentilor de Tichete (APET).
40 Modele de Regulament Intern
250 Modele Fise de Post
Consilier Ghid complet de Salarizare ReviSal si Contributii sociale
Adrian Voican, reprezentant al Aliantei pentru Turism, considera ca sistemul de vouchere de vacanta s-a dovedit extrem de util in primul rand pentru angajati...mai multe pe legislatiamuncii.ro >>>