Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: lucrator in comert (241), bucatar (205), agent de securitate (191), inspector resurse umane (188), operator introducere validare si prelucrare date (158), lucrator in cultura plantelor (130), lucrator in structuri pentru constructii (101), contabil (96), manichura – pedichiura (95), comunicare in limba engleza (87).
Cei mai multi participanti se preconizeaza in judetele: Dambovita (154 persoane), Brasov (154 persoane), Dolj (154 persoane), Bihor (143 persoane), Suceava (140 persoane).
Pentru detalii, cei interesati se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la sectiunea Formare profesionala.
Cat investeste anual un angajator in formarea profesionala a unui salariat roman
Ca si angajatii romani au devenit din ce in ce mai interesati de a progresa profesional, iar training-urile sunt printre facilitatile dorite de acestia, nu mai este un secret de mult timp.
Legis Plus Legislatia Muncii
Consilier Ghid complet de Salarizare ReviSal si Contributii sociale
Codul Muncii republicat si actualizat la zi
Asa se face ca majoritatea companiilor au incept sa isi trimita salariatii la cursuri si formari profesionale. Conform datelor puse la dispozitie de Institutul de Statistica (INS) o firma cheltuieste anual, in jur de 1.700 de lei, pentru instruirea profesionala a unui angajat >>>