Dar ce inseamna wellbeing la birou? “Un spatiu de lucru care ne ajuta sa initiem si sa mentinem interactiuni sociale si care tine cont de factori precum spatiul personal, proximitatea fizica si psihologica si teritorialitatea, ne ajuta sa ne simtim mai bine. Si cand ne simtim bine, muncim mai bine", a explicat Bertie van Wyk, Insight Programme Manager in cadrul Herman Miller.
Studiile arata ca, in medie, doar 15% dintre angajati sunt cu adevarat implicati in business, restul vin la birou, isi fac treaba si pleaca acasa, fara o implicare reala. De aceea, este important sa investim in programe de wellbeing, deoarece duc la cresterea eficientei si a implicarii angajatilor.
Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic
Instruire si testare SSM 5 modele de teste si instructiuni proprii SSM
Ghidul angajatului Codul muncii in interesul tau
Majoritatea companiilor aleg activitati de wellbeing planificate pe arii precum sanatate fizica, sanatate mentala, dezvoltare personala, hobby-uri si pasiuni. Acestea au cel mai mare impact asupra echipelor, raspunzand tuturor nevoilor angajatilor si dovedind rezultate pe termen lung.
Specialistii in domeniu estimeaza ca, pentru anul 2023, cele mai accesate programe vor avea la baza teme precum managementul stresului, mindfulness si meditatie, stil de viata sanatos, sustenabilitate la locul de munca si acasa, managementul resurselor si educatie financiara...citeste continuarea pe PortalResurseUmane >>>